MONTAL, L' ACER INOXIDABLE A CATALUNYA

MONTAL I FILLS ÉS UNA EMPRESA FAMILIAR QUE INICIÀ L’ ACTIVITAT A 1961 AMB L’ ACORD DE DISTRIBUCIÓ EXCLUSIU DE CARBUROS METÁLICOS. DES DE LLAVORS HA DIVERSIFICAT ELS SEUS PRODUCTES ADAPTAN-SE AL MERCAT, CONVERTINT L’ ACER INOXIDABLE EN L’ EIX PRINCIPAL DE MONTAL.

MONTAL I FILLS es una empresa de llarga trajectòria que ofereix productes y serveis de qualitat des de 1961. Fundada per  Josep Mª Montal  i la Concepció Armengou, la empresa comença distribuint plàstic i gas industrial i sanitari des de un garatge del Carrer Anselm Clavé de Vic (Barcelona).

 

Amb el pas dels anys, MONTAL I FILLS va ampliant la seva activitat, i al 1972 inaugurà unes noves instal·lacions a la Carretera N-152a de Gurb (Barcelona) per créixer en la secció del gas industrial i començar a vendre acer inoxidable i alumini. La empresa seguia en constat evolució, i al 1990 s’incorporà a la segona generació per potenciar la secció d’acer inoxidable. 

 

Al 2002, MONTAL I FILLS va prendre la decisió estratègica de centralitzar les operacions y construir una nova seu que permetria atendre més clients a tota Catalunya. A més a més, el disseny de la nova planta es va optimitzar per operar amb la màxima eficiència y eficàcia. Com la empresa segueix creixent, recentment ha ampliat les seves instal·lacions al 2022, augmentant la seva capacitat operativa a més de 6000m2.

 

Al 2023, amb un compromís amb la excel·lència i innovació, MONTAL I FILLS segueix sent soci de confiança per els seus clients y líder en la venta d’acer inoxidable a Catalunya. 

Slide 1

1958

Slide 2

1961

Slide 3

1972

Slide 3

2002

Slide 3

2022

previous arrow
next arrow